Myytävät kannatustuotteet

AKS:n Perinneyhdistyksen kannatustuotteet ovat myynnissä esitelmätilaisuuksien yhteydessä ja kokouksissamme, jossa maksun voi suorittaa joko käteisellä tai MobilePayn kautta. Toimitamme maksetut tuotteet halutessanne postitse, jolloin hintaan lisätään todelliset postikulut. Emme toimita postiennakolla. Postitse toimitettavat tuotteet voi tilata osoitteesta aks.kotisivu(at)gmail.com

Kaikkia tuotteita ei aina ole tapahtumissamme mukana, varmista sähköpostitse saatavuus ennen tilaisuutta, josta haluat ostoksesi noutaa.

Pankkiyhteys:

AKS:n Perinneyhdistys ry 

IBAN:   FI27 4405 0010 6266 31

BIC:      ITELFIHH (Nooa Säästöpankki)


Kevään 2024 uusinta hottia!

Isänmaalliseen kahvinautintoon keraaminen, musta AKS-muki. Vaakunapainatus vaalean harmaalla. Pyöreähkö, käteen ja katsottavaksi miellyttävä muoto. Valmistettu EU:n alueella.

Hinta jäsenille 20 € ja muille 25 € kpl. Mukit yksittäispakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen, jossa lyhyesti AKS:n tarina ja merkintä vaakunalogon tavaramerkistä.


Muut kannatustuotteet 2024


AKS:n vaakunalogo on rekisteröity tavaramerkki

Akateemisen Karjala-Seuran Perinneyhdistys ry (Y-tunnus 1493239-4) omistaa kaikki oikeudet historialliseen AKS:n vaakunalogoon. Vaakunan tai sitä muistuttavan kuvion käyttäminen kaupallisessa tai epäkaupallisessa tarkoituksessa kielletään kategorisesti, ellei yhdistyksen hallitus nimenomaisesti ja etukäteisesti kirjallisesti esitettyyn hakemukseen vaakunan käytöstä ole antanut käytölle lupaa.