Miten jäseneksi?

Akateemisen Karjala-Seuran Perinneyhdistyksen toiminta on avointa kaikille sen arvot omaksuville Suomen kansalaisille ja toivotammekin tilaisuuksiimme tervetulleiksi kaikki perinnetyöstämme kiinnostuneet. 

Aidosti keskusteleva ja asioista niiden oikeilla nimillä puhuva isänmaallisuus on arjessamme aina läsnä. AKS:n Perinneyhdistys järjestää kuukausiesitelmiä, joiden aihepiiri vaihtelee historiasta nykyaikaan. Esitelmöitsijämme ovat arvostettuja itse kukin omalla sarallaan. Kuulijamme ovat pitäneet esitelmien tasoa erittäin hyvänä.

Otamme vastaan jäsenhakemuksia AKS:n Perinneyhdistyksen jäseneksi haluavilta yhdistyksen arvot omaksuvilta ja säännöt hyväksyviltä Suomen kansalaisilta. Täyttäkää oheinen hakulomake. Yhdistyksen hallitus käsittelee saapuneet jäsenhakemukset viivyttelemättä, yleensä hakemuksen saapumista seuraavassa kokouksessaan. (Huomioikaa kesäkauden aiheuttama viivästys kokousaikataulussa.) Täyttäkää jäsenhakemus huolellisesti. Jäsenhakemuksen hyväksymiseen tarvitaan hallituksessa yksimielinen kannatus. Hallituksen päätöksestä ilmoitetaan hakijalle (sähkö)postitse.

Sääntöjen 2. § Tarkoitus ja toiminta (PRH 30.9.2015)

"Yhdistyksen tarkoituksena on Akateemisen Karjala-Seuran perinteiden vaaliminen, suomalaiskansallisen hengen ja kulttuurin sekä kansallisen yhtenäisyyden lujittaminen ja maanpuolustustyön edistäminen sekä veteraanityön tukeminen. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia, osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä järjestää jäsenistöä kiinnostaviin kohteisiin retkiä."

Jäsenmaksut

Vuoden 2024 jäsenmaksu on vuosikokouksen vahvstamana 40 € ja eräpäivä 31.3.2024. Liittymismaksua ei peritä.

Huomioikaa muuttunut tilinumeromme. Tässä ainoa voimassa oleva pankkiyhteytemme: 

Viestiin jäsenen nimi ja 2024.

AKS:n Perinneyhdistys ry 

IBAN:   FI27 4405 0010 6266 31

BIC:      ITELFIHH (Nooa Säästöpankki)

Huomautamme kohteliaimmin, että jäsenmaksut ovat yhdistyksemme merkittävin, lähes ainoa tulolähde ja niillä mahdollistetaan mielenkiintoiset esitelmätilaisuutemme.


Sähköpostiosoitteet

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan yhdistyksen rekisteriin sähköpostiosoitteenne tiiviimmän jäsentiedotuksen varmistamiseksi. Kirjepostitse lähetämme vuosittain vain kaksi jäsenkirjettä. Sähköpostiosoitteiden lisäykset ja muutostiedot tulee lähettää yhdistykselle osoitteeseen: aksperinne@gmail.com


AKS:n Perinneyhdistys ry:n tietosuojaseloste


Historiallinen jäsenmerkin kantamisohje 1939