Jäsenyys

Otamme vastaan jäsenhakemuksia AKS:n Perinneyhdistyksen jäseneksi haluavilta yhdistyksen arvot omaksuvilta ja säännöt hyväksyviltä Suomen kansalaisilta. Täytä oheinen hakulomake. Yhdistyksen hallitus käsittelee saapuneet jäsenhakemukset viivyttelemättä, yleensä hakemuksen saapumista seuraavassa kokouksessaan. Päätöksestä ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse.

Sääntöjen 2. § Tarkoitus ja toiminta (PRH 30.9.2015)

"Yhdistyksen tarkoituksena on Akateemisen Karjala-Seuran perinteiden vaaliminen, suomalaiskansallisen hengen ja kulttuurin sekä kansallisen yhtenäisyyden lujittaminen ja maanpuolustustyön edistäminen sekä veteraanityön tukeminen. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia, osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä järjestää jäsenistöä kiinnostaviin kohteisiin retkiä."

Jäsenmaksut

Vuoden 2023 jäsenmaksun eräpäivä oli 28.2.2023 ja summa 40 €.

Olettehan maksaneet omanne? 

Viestiin jäsenen nimi ja 2023.

AKS:n Perinneyhdistys ry  FI61 1470 3000 2337 86

Huomautamme kohteliaimmin, että jäsenmaksut ovat yhdistyksemme merkittävin, lähes ainoa tulolähde ja niillä mahdollistetaan mielenkiintoiset esitelmätilaisuutemme.


Sähköpostiosoitteet

Pyydämme ystävällisesti tarkistamaan yhdistyksen rekisteriin sähköpostiosoitteenne tiiviimmän jäsentiedotuksen varmistamiseksi. Kirjepostitse lähetämme vuosittain vain kaksi jäsenkirjettä. Sähköpostiosoitteiden lisäykset ja muutostiedot tulee lähettää yhdistykselle osoitteeseen: aksperinne@gmail.com